За нас


Нашият подход

Когато заедно опишем Вашите цели, правим карта на пътя и списък на всичко необходимо, за да стигнем до тях. Работим със специалисти в различни сфери, според целите на всеки проект и сроковете, в които трябва да бъдат постигнати.

Към екипа на Fabrimedia работи широка мрежа от фрилансъри – дизайнери, програмисти, уеб разработчици, ПР специалисти, блогъри и много други, с които заедно превръщаме идеите в реалност!

Фирмен профил

5

служителя

с дългогодишна практика в стартирането и развитието на собствени интернет проекти, както и налагането на съществуващи марки в интернет

20+

мрежа от фрилансъри

които се включват в работата на проектна база спрямо обхвата и целите на всеки един проект

10+

клиента и проекта

осъществени само в рамките на една година

2

години

на рекламния онлайн пазар в България и богат опит в работата със здравни и фармацевтични продукти и услуги

История на компанията

2013 - 2015

  • 2013

    Създадохме Fabrimedia с идеята да помогнем на няколко компании от здравния, фармацевтичния и НПО сектор, които се свързаха с нас за консултация при представяне на продуктите и услугите си в интернет, като средство за повишаване на познаваемостта на марките им и продажбите.

  • 2014

    Събрахме екип от специалисти с дългогодишен опит в дигиталните медии и установихме мрежа от контакти, на които можем да разчитаме при осъществяването на всяко задание. Стартирахме над 10 работещи проекта с отлични резултати, а клиентите ни гласуват доверие за осъществяването на повече от един проект, което е най-валидното доказателство за професионализъм.

  • 2015

    С нетърпение очакваме новите предизвикателства и стартирането на два от най-големите ни онлайн проекти – резервационна система за прегледи при лекари и магазин за здравословен начин на живот. Очаквайте още новини от Fabrimedia – поставили сме си високи и предизвикателни цели!